A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

IIX Всеукраїнський конкурс знавців англійської мови "Гринвіч"

Дата: 27.09.2021 20:20
Кількість переглядів: 9

Запрошуємо учнів закладів загальної середньої освіти до участі в найпопулярнішому конкурсі з англійської мови в Україні. Конкурс «Гринвіч» відбудеться в середу, 24 листопада 2021 року. Стати учасниками конкурсу можуть усі бажаючі учні з 3 по 11 класи.

Цього року в заявці є можливість обрати варіант проведення конкурсу: ТРАДИЦІЙНИЙ або ОНЛАЙН. Сучасний та зручний онлайн-формат започатковується Оргкомітетом з метою розширення можливостей участі в конкурсі та впровадження інноваційних методів навчання. Ознайомитися з Інструкцією із проведення онлайн-конкурсу можна на uclever.com Мінімальна кількість учасників від закладу освіти – 10 осіб.

Для участі в конкурсі необхідно до 21 жовтня 2021 року подати ЗАЯВКУ зручним для Вас способом: ? заповнити заявку на сайті uclever.com та надіслати копію квитанції про сплату організаційного внеску електронною поштою на адресу: greenwich@uclever.com АБО ? надіслати заявку та копію квитанції про сплату організаційного внеску електронною поштою на адресу: greenwich@uclever.com


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень