A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Онлайн заняття для вчителів економіки та географії

Дата: 17.02.2022 20:35
Кількість переглядів: 7

    

https://drive.google.com/file/d/1P1uHB_pvUaVpOJiTiuB0AncpQKSH0zOX/view?fbclid=IwAR0K4rNhgHHnsBUP3TsKCaRpjcK_GHf0VoOM3c97_r9KfHdfrTKhbZKHLM0 

Згідно плану роботи КУ «Золотоніський центр професійного розвитку педагогічних працівників» на 2021-2022 навчальний рік 17 лютого 2022 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників проведене онлайн заняття для вчителів економіки та географії «Нестандартні уроки як засіб реалізації творчої діяльності вчителя і учнів». Матеріали допоможуть планувати освітні й виховні задачі вивчення економіки та географії , виходячи із сучасних підходів економічної науки й педагогічної парадигми. Це дозволить використовувати перевірену на практиці, ефективну урочну структуру і форми викладання навчального матеріалу.

Запропоновані прийоми урочної діяльності учнів сприятимуть формуванню позитивного ставлення учнів до навчального курсу основ економіки та географії, поглибленню та удосконаленню знань, використанню економіко-правових основ підприємництва та бізнесу.

Навчання є практичними і допоможе учителю побудувати урок у цікавій формі, а учням якнайкраще усвідомити сутність даної теми. На уроках інтерактивні прийоми роботи можна використовувати як повністю, так і частинами.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень