A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

The Understanding Peace Project - 2022

Дата: 18.11.2022 20:40
Кількість переглядів: 9

 

Комунальний заклад "Золотоніська санаторна школа Черкаської обласної ради"

The Understanding Peace Project - 2022

Цього року учні 10 класу нашої школи виявили бажання взяти участь у міжнародному проєкті: "The Understanding Peace Project - 2022" (Проєкт "Розуміючи мир-2022"). Проєкт триватиме з 7 листопада по 9 грудня. Проєкт «Розуміючи Мир» має на меті зробити істотний внесок для молоді, їх вчителів і батьків у створенні продуктивної, процвітаючої, мирної, далекоглядної країни, яка б керувалася мудрістю, висновками, стійкістю і баченням учнів на наших заняттях, їх здібністю досліджувати теми, поняття, принципи, методи, які розвивають емоційний інтелект. Програма орієнтована на «Усесторонній розвиток дитини». Вона допомагає учням стати більш ініціативними у навчанні, комунікабельними, розвиває соціальні навички, лідерські якості. В цей буремний час, програма проєкту розроблена з урахуванням того, що країна захищається від агресора, одночасно не втрачаючи НАДІЮ І МРІЇ про майбутнє країни, людей, землю і культуру. А мир - це найвища цінність сьогодення! Тому, сьогодні, в перший день проєктної роботи, ми обговорювали з учнями що ж таке мир та які його складові. Як контролювати свої емоції та досягти душевної рівноваги. Крім того, наші активні десятикласники обговорювали чекліст "Acts of Peace", що дало змогу ще краще усвідомити той факт, що творити мир навколо себе та жити в гармонії дуже легко!

#розуміючимир2022 #мизамир2022 #мивідстоюємомайбутнє2022 #westandforthefuture2022 МИ / WE

  

Ось і минув перший тиждень цікавого та креативного проєкту «The Understanding Peace Project- 2022». Учні 10 класу із задоволенням опрацювали п’ять перших слів, що символізують мир. В перший день під назвою «Peace» ми активно випробовували метод дихання та досліджували його дієвість в нашому житті. Другий день мав назву «Patience».

В цей день ми вчилися толерантно ставитись до однокласників під час проведення «Let's make our antistress puzzle together». З великим натхненням учні провели третій день "Listening", адже ця тема дуже актуальна для них. Слоганом цього дня стало: "No phubbing, please!" Після перегляду відео, відбулася дискусія в групах, де обговорювалися актуальні поняття «вміння слухати та чути» та «фабінг серед підлітків». День четвертий - "Harmony", дійсно, пройшов гармонійно. Ми намагалися налаштувати гармонію в класі та дружні стосунки, розплутуючи клубочок: "Nobody in my class knows that I....."

П’ятий день видався найпозитивнішим для наших десятикласників. Слово цього дня – «Freedom». Ми навчалися «рефреймінгу емоцій» та розвивали «резіліенс». Тепер ми знаємо, як будь-яку негативну емоцію перетворити в позитив, адже для нас в пріоритеті завжди МИР! Дякуємо МИ / WE #westandforthefuture2022 #мизамир2022 #мивідстоюємомайбутнє2022 #розуміючимир2022 за позитивні емоції і можливість зануритися, збагатити та дослідити своє внутрішнє "Я"! Далі буде!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень