A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Обласний етап конкурсу-захисту наукових робіт МАН

Дата: 20.02.2023 20:43
Кількість переглядів: 8

Комунальний заклад "Золотоніська санаторна школа Черкаської обласної ради"

18 та 19 лютого відбувся обласний етап конкурсу-захисту наукових робіт МАН. Наш заклад освіти цього року на конкурсі представляв учень 10 класу Олександр Присівко. У секції «Англійська мова» юнак захищав наукову роботу «Неологічна лексика сучасної англійської мови як мовне віддзеркалення російсько-української війни» (науковий керівник Інна Гайдай). Під час постерного захисту та наукової конференції Олександр продемонстрував відмінне володіння англійською мовою, знання основних тез дослідження та вміння вести дискусію. За результатами конкурсу-захисту учень отримав ІІІ місце. Ми вітаємо Олександра та його наукового керівника Інну Гайдай з перемогою. Так тримати!

Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій.

Вітаємо Нелю Богуцьку, ученицю 9 класу, яка посіла призове місце у конкурсі-захисті учнівських робіт МАН (секція "Загальна біологія", науковий керівник Оксана Опрафат). Робота була присвячена впливу вітаміну D на самопочуття та концентрацію уваги школярів.

Золотоніська спеціалізована школа 1

 

Вітаємо ученицю 9 класу Золотоніської спеціалізованої школи #1 Пустовіт Вероніку та наукового керівника Бабич Марину Олександрівну, які вибороли перемогу у секції "Мистецтвознавство".

Бажаємо творчих успіхів! Пишаємося вами!

Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6

Вітаємо ученицю 10 класу Харченко Мирославу, яка посіла ІІ місце в обласному етапі конкурсу-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, секція "Біологія" За співпраці із науковими керівниками Ситник А.В. та Ситник Г.С., юна дослідниця гідно захистила наукову роботу присвячену впливу стресу на опірність організму підлітка. Пишаємось ученицею нашої громади, і бажаємо подальших успіхів у досягненні наукових вершин!

Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6

Вітаємо учня 10 класу Сидорця Максима, який посів ІlІ місце в обласному етапі конкурсу-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, відділення "Мовознавство", секція "Англійська мова".

З допомогою наукових керівників Собченко Л.С. та Сидорець С.Г. юний дослідник гідно презентував наукову роботу на тему "Використання мемів на уроках англійської мови". Вітаємо та бажаємо не зупинятись на досягнутому!

Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6

Вітаємо ученицю 10 класу Олефір Яніну (науковий керівник Кушніренко Т.Г.), яка посіла ІІІ місце в обласному етапі конкурсу-захисті науково-дослідницьких робіт МАН, секція "Зарубіжна література".

Юна дослідниця гідно презентувала наукову роботу на тему "Батьківщина у романі Лілі Хайд "Омріяний край". Вітаємо та бажаємо не зупинятись на досягнутому!

Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6

Вітаємо учня 9 класу Побиванця Максима, який посів ІІ місце в обласному етапі конкурсу-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, відділення "Інформаційні технології".

З допомогою наукових керівників Єршової Ю.В. та Третяк В.М. юний дослідник гідно презентував наукову роботу на тему "Чат-бот як інноваційна форма організації освітнього процесу". Вітаємо та бажаємо не зупинятись на досягнутому!

Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6

Вітаємо ученицю 10 класу Харченко Мирославу, яка посіла ІІ місце в обласному етапі конкурсу-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, відділення "Наук про Землю ".

З допомогою наукових керівників Фурдиги Н.А. та Радченко І.Л.. юна дослідниця гідно презентувала наукову роботу . Вітаємо та бажаємо не зупинятись на досягнутому!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень