A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Бібліотечна дискусія з проблеми «Читання як тренд. Формування звички і потреби в читанні засобами та методами бібліотеки Нової української школи»

Дата: 21.10.2022 20:44
Кількість переглядів: 17

 

21 жовтня для відповідальних за бібліотечні фонди в нашій школі була проведена бібліотечна дискусія з проблеми «Читання як тренд. Формування звички і потреби в читанні засобами та методами бібліотеки Нової української школи». Свій власний досвід з цієї проблеми для бібліотекарів Черкаської області презентувала бібліотекар школи Філоненко Н.М. Вона розказала про вимоги до сучасної бібліотеки, значення освітнього простору в її роботі, технології залучення дітей до активного читання в Новій українській школі, співпрацю з громадськими організаціями для досягнення цілей.

За концепцією НУШ у близькому майбутньому школа матиме сучасну бібліотеку, яка стане ресурсним осередком і експериментальним майданчиком для учнів і вчителів, забезпечить вільний доступ до якісних електронних підручників, енциклопедій, бібліотек, лабораторій. Це сприятиме виробленню стійкого інтересу до читання, формування в учнів звички і потреби у читанні.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень