A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2022 20:46
Кількість переглядів: 10

  

Золотоніська ЗОШ N3

#zoloschool3

#День_Гідності_та_Свободи

День Гідності та Свободи. І це не просто слова... Це наше життя!.. Наші думки!.. Наші мрії та надії!.. Ми лише в 4-му класі, але розуміємо, що Гідність - це повага до людини, до нації! Гідність - це волелюбність українців! Гідність - це героїзм українського народу! Гідність - це стійкість всієї України!

Що робить нас, українців, непереможними? Справедливість, відданість, чесність, незламність, героїзм, патріотизм!... І дитячі Мрії! Живи гідно, моя вільна Україно!💙💛

  

#zoloschool3

#День_Гідності_і_Свободи

Сьогодні вся країна відзначає День Гідності і Свободи. Ми, учні 3-Б класу

віримо, що в нашій країні зникнуть ненависть, несправедливість, жорстокість і безсердечність. Запанує щастя і добробут під мирним блакитним небом серед безкрайнього золотого поля!

Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6

Сьогодні в Україні відзначається День Гідності та Свободи, який веде свій початок ще з Революції Гідності 2013 р. Тоді українці вийшли на захист цінностей, які нерозривно пов’язала в єдине ціле історія та сучасність. Свобода, гідність – це те, за що воювали наші предки. Це те, що передамо нащадкам. Саме вони - юні, молоді сьогодні виростають на таких важливих для кожного українця цінностях.

До цієї дати учнівським комітетом нашої школи було започатковано загальношкільну акцію «Патріотичне графіті в шкільному укритті». Не секрет, що учням, які ходять до школи, частенько приходиться ховатися в бомбосховища під час повітряної тривоги. Тому й вирішили розмалювати стіни яскравими кольорами, щоб приємніше було перебувати там тривалий час.

Першими на цю пропозицію активно відгукнулися юні художниці 9-Б класу Рідько Таня та Юля, Ветчинкіна Вероніка. І ось уже дві патріотичні композиції прикрашають холодні стіни бомбосховища жовто-блакитними кольорами. Діти із задоволенням створювали графіті, при цьому спілкуючись та обговорюючи останні новини українсько-російської війни. У їхніх судженнях – гнівний осуд рашистської навали. У їхніх малюнках – любов до України, гордість за країну та українців.

  

Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 5

Проєкт учнів 5 класу "А квіти мають очі..." до Дня Гідності та Свободи

https://www.facebook.com/100063578004130/videos/682169856604132

Коробівський НВК

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи.

Україна - це територія Гідності і Свободи. В школі відбувся захід, де учні та вчителі переглянули відео та вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів.

Ми не забудемо ваш подвиг.

  

Кропивнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

21листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи – свято, встановлене на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які у 2004 та 2013 роках стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу".

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний закликав українців пам’ятати про ціну свободи.

Учні 4 класу Кропивнянської ЗОШ

Вітають із Днем Гідності та Свободи! Ціна нашої свободи – висока, пам'ятаймо про це!

https://www.facebook.com/100019477450181/videos/696236721749857

Дистанційне навчання Деньгівський НВК

День Гідності та Свободи в #Деньгівському_НВК

Саме у цей день, дев'ять років тому - усі ми вийшли за своє право бути вільними🇺🇦

Наша боротьба триває і сьогодні. І буде тривати до Перемоги! Стоїмо і вистоїмо!

Слава Україні! Героям Слава! Вічна пам'ять тим, хто віддав своє життя заради майбутнього!

  

21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи – одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революції, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. Цього дня учні Золотоніської спеціалізованої школи #1 разом зі своїми класними керівниками вшанували пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.

00     


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень