A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Практичний семінар для вчителів музичного мистецтва

Дата: 22.11.2022 20:47
Кількість переглядів: 13

   

21 листопада Золотоніською ЗОШ №3 в онлайн-режимі організовано практичний семінар для вчителів музичного мистецтва з теми «Особливості організації художньої, творчої діяльності учнів у процесі вивчення мистецтва».

Павленко Алла Григорівна, заступник директора з навчально-виховної роботи ЗОШ №3, презентувала історію школи, звернувши особливу увагу на вчителів музичного мистецтва та випускників, які прославили заклад.

Соколенко Владислав Михайлович, вчитель музичного мистецтва ЗОШ №3, запросив учасників семінару до відкритого дистанційного уроку в 4 класі. Діти знайомилися з музичною та танцювальною культурою Молдови та Румунії.

Далі педагог презентував власну цифрову розробку з інтегрованого курсу мистецтва «Літературно-мистецькі напрямки».

У ході семінару відбулося оналйн-навчання, яке провела консультант КУ «ЗЦПРПП» Осадча Юлія Андріївна на тему «Ресурси для проведення мозкового штурму». Консультант зробила короткий огляд онлайн-дошок IdeaBoardz, Classroomscreen для організації мозкового штурму на очних та дистанційних уроках, презентувала сервіси для створення інтерактивних вправ Wordwall, LearnungApps, Kahoot.

У обговоренні взяла участь директор КУ «ЗЦПРПП» Строкань Наталія Василівна, яка поділилася позитивними враженнями та схвальними відгуками від заходу.

Зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень