A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Обласний етап Міжнародного конкурсу дитячої листівки «Дітям світу – сонце й мир!»

Дата: 25.10.2022 20:49
Кількість переглядів: 14

 

А у нас приємна новина! Наша читачка, учениця 4 класу спеціалізованої школи №1 Євгенія Шевчук стала переможницею обласного етапу Міжнародного конкурсу дитячої листівки «Дітям світу – сонце й мир!» у категорії «Читачі-учні 1 – 4 класів».

З-поміж 123 робіт від 122 учасників віком від 6 до 16 років компетентне журі обрало 10 найкращих у 3 вікових категоріях. Змагання організувала Національна бібліотека України для дітей, спільно з Національною секцією Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги IBBY, ГО «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей», Національною спілкою художників України та ін. організаціями за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України. Роботи переможців обласного етапу вже надіслані на адресу головних організаторів до участі у всеукраїнському етапі конкурсу.

Щиро вітаємо переможницю і всіх, хто долучився до конкурсу! Бажаємо їм успіхів, наснаги, завзятості, здійснення мрій та нових творчих злетів! Дякуємо керівнику студії «Дивоцвіт» при Золотоніському БДЮТ Маріанні Вадимівні Шевель, і бажаємо задоволення від праці та перемог своїх вихованців, а батькам – пишатися своїми дітьми та радіти їх успіхам!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень