A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

ОНЛАЙН ЗАХІД ВСЕУКРАЇНСЬКОГО РІВНЯ «ПІЛОТУВАННЯ НУШ У 6 КЛАСІ

Дата: 22.11.2022 20:50
Кількість переглядів: 11

ОНЛАЙН ЗАХІД ВСЕУКРАЇНСЬКОГО РІВНЯ «ПІЛОТУВАННЯ НУШ У 6 КЛАСІ. ОНЛАЙН-ІНТЕРВ'Ю З ВОЛОДИМИРОМ ПОНОМАРЕНКО - АВТОРОМ ПІДРУЧНИКІВ «ЗДОРОВ'Я, БЕЗПЕКА ТА ДОБРОБУТ 5-6 КЛАС» ТА «ВЧИМОСЯ ЖИТИ РАЗОМ 5-6 КЛАС»

Спікер: Руденко Ілона Миколаївна, доцент кафедри педагогіки, психології та освітнього менеджменту; регіональний координатор соціальної ї здоров’язбережувальної освітньої галузі

Учасники: вчителі пілотних шкіл

Форма проведення: on-line на платформі ZOOM

Дата проведення: 23.11.22

На виконання наказу МОН України від 02.04.2021р No 406 «Про реалізацію інноваційного освітнього проєкту всеукраїнського рівня за темою «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти» продовжується підготовка адміністрації та вчителів пілотних закладів загальної середньої освіти до реалізації нового Державного стандарту базової середньої освіти у 6-х класах.

З метою професійного розвитку вчителів було проведено онлайн-захід «Пілотування НУШ у 6 класі. Онлайн-інтерв'ю з Володимиром Пономаренко - автором підручників «Здоров'я, безпека та добробут 5-6 клас» та «Вчимося жити разом 5-6 клас». На заході В.Пономаренко розкрив зміст підручників для 6 класу «Здоров'я, безпека та добробут» та «Вчимося жити разом»; описав 4 параграфи, які додатково додані до підручника «Здоров'я, безпека та добробут»; наголосив увагу на навчально-методичному забезпеченні до підручників; активно відповідав на питання від вчителів пілотних шкіл щодо пасивності учнів у навчанні, оцінювання, друку підручників, емоційної стабілізації в умовах воєнного стану.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень