A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Підсумки «локдаун-челенджу» від СШІТ №2

Дата: 04.02.2021 20:53
Кількість переглядів: 8

Підбиваючи підсумки нашого «локдаун-челенджу». Це було неймовірно, нестандартно та неочікувано для всіх. Навіть ми не сподівались, що учнівський та батьківський колективи так активно відгукнуться на таку ініціативу. Але ж це СШІТ! Це – душевна родина, котра кожного дня продукує щось нестандартне. За що вам і дякуємо.

Дякуємо за усі 10 днів неперервних челенджів. Дякуємо за активну участь нашим дітям і нашим батькам. Маємо надію, що цей тимчасовий карантинний період минув для вас плідно та корисно. Принаймні ми намагалися зробити все для цього;)

Також окремо дякуємо небайдужим людям, котрі завжди тримають руку на пульсі нашої школи – Золотоніській міській раді та благодійному фонду «Разом» Людмили Русаліної. Солодка подяка учням за активність у подібних челенджах – це безцінно.

Будьмо здорові, не хворіймо і маймо надію, що той карантин був останнім у нашій країні!

Дякуємо за участь і повертаємось до буденного навчання!

Возможно, это изображение (28 человек, ребенок, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (7 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (8 человек, ребенок, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (12 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (8 человек, ребенок, люди сидят, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (12 человек, ребенок, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (10 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (10 человек, ребенок, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (12 человек, ребенок, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (7 человек, ребенок, люди стоят и в помещении)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень