A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Навчально-польові збори з програми предмету "Захист України"

Дата: 19.05.2023 21:00
Кількість переглядів: 61

          

З 16 по 18 травня 2023 року відбулися триденні навчально-польові збори з програми предмету "Захист України" з випускниками закладів освіти Золотоніської ТГ. У перший день було організовано проведення залікових видів з прикладної фізичної підготовки серед учасників заходу. Далі опанували ази тактичної підготовки: солдат у бою, бойові дії в наступі, механізоване відділення, основи цивільного захисту, одягання протигазу. Виконали залік з тактичної підготовки. Третій день був емоційний, драйвовий, відповідальний. З учасниками зборів провели навчання та стрільби з автомата Калашникова.

Коробівський НВК

Рій "Козацький гарт" Коробівського НВК приймав участь в військово-патріотичний грі "Сокіл" ("Джура").

     

Дистанційне навчання Деньгівський НВК

Щоденні репетиції та тренування...

Два дні переживань та наполегливої праці... Перемога в наших руках💪 🥇

Рій "Справжні патріоти" #Деньгівського_НВК здобув 1 місце в місцевому етапі військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") Золотоніської ТГ.

    

Золотоніська ЗОШ N3· 

#джура_2023

"Сокіл" ("Джура"). День 1.

22 травня відбувся І етап військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Гра проводиться щорічно, з метою виховання у молодого покоління українців відданості Батьківщині та народу, готовності обороняти рідну землю, бути фізично розвинутими та духовно багатими.

Нашу школу представив рій "Патріот" (учні 8-А класу, класний керівник Лариса Іванівна Веретільник). Діти показали високий рівень підготовки в конкурсах. Під час гри панувала чудова атмосфера свята. Команда виступила достойно і потужно. Вони вчились працювати як єдиний механізм, де всі один одного підтримують!

Дякуємо організаторам за гарно проведений час та корисні нові знання!

https://www.facebook.com/zoshnomer3/videos/262543246263352


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень