A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

День класного керівника

Дата: 30.05.2023 21:17
Кількість переглядів: 53

   

Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6

Сьогодні в нашій школі відбувся День класного керівника - день веселих розваг, активного відпочинку та спілкування в колі однокласників. Кожен класний керівник продумав цікаву програму для своїх учнів.

Учні 5-А класу (класний керівник Кушніренко Т.Г.) отримали подяки та грамоти за активну участь у шкільному житті, провели цікаві вправи на згуртування колективу. Невгамовні учні 5-Б класу (класний керівник Косенко В.В.) випробовували свої сили у футболі, дитячих іграх. Учні 6-А класу (класний керівник Собченко Л.С.) організували майстер-клас з волейболу. А якою ж смачною після нього була піцца! 6-Б клас (класний керівник Гринь Л.О.) обрав спокійний відпочинок-релакс у мальовничому затишному куточку шкільного майданчика. Сьомі класи (класні керівники Шевченко В.М. та Харченко О.М.), об’єднавши свої сили, провели веселі спортивні естафети. Восьмикласники (класний керівник Сидорець С.Г.) спілкувалися між собою у дружньому колі на шкільній галявині. Учні 9-А та 9-Б класів (класні керівники Осокін А.Ю. та Ситник Г.С.) після тренувальної репетиції до Останнього дзвоника насолоджувалися активним відпочинком у колі друзів. Десятикласники (класний керівник Радченко І.Л.) приділили час спогадам про кращі моменти минулого навчального року, а потім насолодилися улюбленим морозивом.

Кожен знайшов собі справу до душі. Та найголовніше – позитивні емоції від спілкування з друзями та креативними, творчими, улюбленими класними керівниками. Дякуємо усім за час, проведений разом!

Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій.

#День_класного_керівника

Маленька та хороша наша Золотоноша!

Учні 2-Б класу на мить стали дослідниками рідного краю. Мандруючи містом, вони відкривали для себе цікаві місця та історичні пам‘ятки, а також спостерігали за тваринним і рослинним світом місцевості. Було захоплююче, цікаво,пізнавально!!!

   

Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій.

#День_класного_керівника

Навчальний рік та День класу в 6-А завершилися довгоочікуваною та незабутньою екскурсією до Черкаського краєзнавчого музею. Учні разом із класним керівником Юлією Опанасенко та вчителем математики Катериною Громовою поринули в історичне минуле рідного краю, познайомилися з історичними постатями та дізналися про таємниці землі, на якій живуть. Поїздка була веселою й пізнавальною. Сподіваємося, наступного року матимемо можливість ще багато-багато подорожувати. А поки що – веселих канікул!

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень