A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Закінчення навчального року

Дата: 01.06.2023 21:19
Кількість переглядів: 7

У школах золотоніської громади відлунали останні дзвоники

https://zoloto.city/articles/290403/u-shkolah-zolotoniskoi-gromadi-vidlunali-ostanni-dzvoniki?fbclid=IwAR2ARomMC1ab8jzphIUpMB2gEN_1ShdXd0LeLZ51CntP6bAIichsSfX2ErQ

 

Золотоніська спеціалізована школа 1

Свято Останнього дзвоника вкотре зібрало учнів, вчителів, батьків на шкільному подвірʼї. Це свято радості і смутку водночас.У доросле самостійне життя вирушили 17 випускників. Було багато пісень і танців, теплих слів і побажань, захоплюючих завдань патріотичного квесту. За сонячні ранки, чисте небо, посмішки дітей шкільна родина дякувала ЗСУ, зібравши понад 17000 грн на їхні потреби. Кошти передали голові благодійного фонду «Сила надії» Гребенюк Н.М.

    

Золотоніська ЗОШ N3

#zoloschool3

Учні 7-Б класу відзначили закінчення навчального року цікавими спортивними квестами.

Щиро вдячні вчителям фізичної культури Володимиру Миколайовичу та Володимиру Сергійовичу за їх підготовку та проведення!

    

Учні 7-А класу відсвяткували закінчення навчального року. Тепла, дружня атмосфера, цікаві ігри та квести, улюблені смаколики, запам'ятаються надовго.

  

Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6

Життя нікому не спинити,

Свій рух продовжує весна...

Їй треба серце відчинити

Дарує силу хай вона.

Сьогодні, цього теплого весняного дня знову усіх нас зібрало на шкільному подвір’ї таке мирне, світле й довгоочікуване свято, присвячене закінченню навчального року. Іменинниками на ньому по праву були учні 11 класу, які завершують навчання в школі. Ми подарували їм свою щиру віру в те, що все у них буде добре. Надію на здійснення мрій та сподівань. А наша любов хай завжди підтримує їх та зігріває на життєвих шляхах!

Свято у школі відшуміло піснями, флешмобами, щирими вітаннями. А шкільний дзвінок голосно в переможно сповістив усім: «Уроки скінчились! Починаються канікули! Ура!».

    

Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 5

Сьогодні у Золотоніській ЗОШ 5 пролунав останній дзвоник, найжаданіше свято для дітей і найщемніше для випускників 2023 року. Захід під назвою " Цвіт шкільної яблуні" пройшов у теплій атмосфері, лунали пісні, слова подяки та привітання від четвертокласників та одинадцятикласників. Патріотичні побажання директора та завуча нікого не залишили байдужим. Свої нагороди отримали відмінники навчання,переможці конкурсів. Феєричні танці,мелодія саксофону додали настрою кожному. Попереду літні канікули. Нехай вони будуть теплими, веселими, спокійними,нехай збудеться мрія кожного учня,учителя,тата і мами - якнайшвидшої Перемоги. Зі святом усіх школярів, педагогів, батьків!!!

  

Коробівський НВК

Ось і пролунав Останній дзвоник для наших одинадцятикласників та учні Коробівського НВК.

Дякуємо нашим захисникам та захисницям.💙💛 Слава Україні!

Вітаю всіх зі святом!!!

  

Золотоніська Гімназія ім СД Скляренка 

Останній дзвоник... Змішані почуття - радість і смуток одночасно... Але це завжди символ нових можливостей і початку майбутніх звершень. Сьогодні гімназія радо вітала зі святом своїх першокласників, учнів 9-х та 11-х класів. Одним це свято віщує канікули, а для випускників – путівку в доросле життя, з безліччю сюрпризів, подоланням різних життєвих шляхів. Бажаємо вам переможного лету, нових звершень і підкорення вершин

    

Гімназійний День подяки, святкова лінійка і не тільки...

Сьогодні гімназія гостинно вітала учнів 2-8, 10 класів зі святом Останнього дзвоника. Складним був для нас цей навчальний рік, але дуже плідним на здобутки. 19 учнів гімназії стали призерами обласних і всеукраїнських олімпіад і наукових конкурсів, 77 учнів завершили навчальний рік на "відмінно". На День подяки привітати учнів завітав Пес Патрон і провів з ними запальну дискотеку. Свято триває...

  

Кропивнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

https://www.facebook.com/100025097302800/videos/272291201930687?idorvanity=1767179050209101

Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій.

Свято Останнього дзвоника - це радість і смуток водночас. Це двері у літні пригоди для дітвори і початок нового самостійного життя для одинадцятикласників... У цей день у СШІТ №2 було так багато всього: слова подяки, підсумки навчання, нагородження найактивніших учнів і переможців конкурсів, власноруч виготовлені випускниками милі подаруночки своїм учителям, танець випускників із батьками, що не залишив байдужим нікого, пісні і запальний флешмоб та останній шкільний урок у цьому навчальному році - саме таким, неймовірно яскравим і таким непідробно щирим, було це свято у сшітівській родині - таким, якими бувають свята у справжній сім'ї.

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень