A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Сертифікат на один мільйон гривень: Золотоніська громада стала переможцем проєкту

Дата: 22.07.2021 21:33
Кількість переглядів: 15

Сертифікат на один мільйон гривень: Золотоніська громада стала переможцем проєкту

14 липня стало одним із знакових для Золотоніської міської громади. Саме цього дня представники регіонального відділення асоціації міст України в Черкаській області вручили заступниці міського голови Мар’яні Ніщенко цінний сертифікат на мільйон гривень на обладнання шкільних кабінетів сучасним програмним забезпеченням. Золотоніська міська рада стала переможцем проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності». Церемонія вручення відбулося під час проведення сесії районної ради.

У лютому між Асоціацією міст України і міністерством цифрової трансформації було підписано Меморандум про співпрацю, який спрямований на подолання цифрової нерівності, а саме сприяння підвищенню рівня надання освітніх послуг в громадах. Цифрова трансформація освіти дозволить місцевому самоврядуванню впровадити навчальні та інформаційні програми та курси, освітні проєкти.

У рамках цього Меморандуму були залучені громади – члени асоціації, сюди входить і Золотоніська громада. І ось, перші громади, які подали заявки наразі отримують грантові сертифікати. Із Золотоніського району визначили трьох переможців – Золотоніську, Драбівську та Іркліївську територіальні громади. Золотоніська міська рада отримала сертифікат на один мільйон гривень, Драбівська – на 500 тисяч, на стільки ж - Іркліївська сільська територіальна громада. Сертифікат дає можливість забезпечити технічним оснащенням 8 кабінетів початкової освіти, 4 кабінети математики.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень