A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

#ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ 2023

Дата: 21.03.2023 21:41
Кількість переглядів: 45

   

Центральна бібліотека для дорослих та дітей Золотоніської міської ради

#ВСЕУКРАЇНСЬКИЙТИЖДЕНЬДИТЯЧОГОЧИТАННЯ2023

У Центральна бібліотека для дорослих та дітей Золотоніської міської ради сьогодні з’явились нові друзі – учні 1 класу спеціалізованої школи №1(вчитель Гусак Світлана Федорівна). Постійні повітряні тривоги не дали змоги привести школяриків на гостину до бібліотеки. Та бібліотекарі знайшли вихід - бібліовізит! Саме сьогодні у Всесвітній день поезії бібліотекарки Центральної бібліотеки завітали у гості до дітей.

Перше знайомство з бібліотекою для дітвори було загадковим і казковим. Цікавим доповненням до зустрічі стала казкова вікторина , а гра «Телеграма від казкового героя» допомогла пригадати веселі, чарівні казки та відомих персонажів. А потім всі разом повторили правила поводження з книгою .

А який же День поезії без віршованих рядків? Ми були вражені кількістю бажаючих прочитати віршики. Хлопчики і дівчатка декламували вірші про Україну, рідний край, школу та друзів.

А на завершення зустрічі всі разом провели флешмоб, бо зробили висновок, що книги- це вірні друзі, та кожен отримав закладинку в книгу.

Дякуємо Світлані Федорівні за співпрацю. Чекаємо малечу у бібліотеці!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень