A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Вебінар інструктивного характеру з відповідальними за проведення конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Дата: 21.03.2023 21:42
Кількість переглядів: 21

 

На виконання наказу Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації (далі – Управління) від 06.02.2023 № 16 «Про проведення четвертого етапу XХIІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика» 20 березня 2023 року методистами лабораторії гуманітарних дисциплін Світланою Січкар та Валентиною Архиповою був проведений вебінар інструктивного характеру з відповідальними за проведення конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Учасники зустрічі, зокрема, директор та консультант КУ "ЦПРПП" Наталія Строкань та Ірина Пономаренко, вчителі загальноосвітньої школи № 6, які підготували переможців ІІІ та учасників ІV етапів Конкурсу, Ольга Бакай та Тетяна Грекало, обговорили алгоритм дій осіб щодо підготовки до проведення четвертого етапу конкурсу в дистанційній формі та алгоритм роботи учасників четвертого етапу конкурсу, який відбудеться 24 квітня 2023 рокув онлайновому форматі.

Модераторка заходу Світлана Січкар наголосила на відповідальності осіб від територіальної громади/ закладу вищої, фахової передвищої освіти, які організовуватимуть проведення заходу. Важливим етапом підготовки до участі в конкурсі є також проведення пробного підключення учасників 21 березня 2023 року з 10:00 до 15:00 за посиланням https://forms.gle/Eh7UhucjzMkYYXYM7. Виконання пробної роботи є добровільним рішенням учасників, але воно дасть змогу учням – учасникам конкурсу, відпрацювати важливі кроки, що допоможуть якісно виконати роботу й надіслати її результат.

Бажаємо успіхів у фінальному етапі Конкурсу імені П. Яцика нашим конкурсантам - учням загальноосвітньої школи № 6 - Іллі Мартинюку (3 клас) та Мирославі Харченко (10 клас)!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень