A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Семінар для вчителів та керівників гуртків

Дата: 22.10.2021 21:57
Кількість переглядів: 20

21 жовтня 2021р у Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся семінар для вчителів та керівників гуртків на тему: «Професійне реноме сучасного керівника гуртка».

Презентував роботу закладу директор Олександр Омельченко, учасники семінару розпочали подорож гуртками: на занятті фольклорного гуртка «Домісолька» (керівник гуртка Калініченко С.О., акомпаніатор Яковенко В.В.) весело співали пісню «Сидить зайчик», виготовили декоративну картинку у техніці декупажу (гурток «Веселка», керівник гуртка Дяченко С.О.), розбиралися у тонкощах сучасного хореографічного мистецтво на основі досвіду роботи Зразкових хореографічних колективів «Сузір’я» і «Тандем» ( керівники Федина Л.В. і Єрмолаєва О.П.), тему збереження природи і роботу з покидьковим матеріалом ознайомила Людмила Паранічева, керівник гуртка ПТМ, з цікавістю опрацювали нові ремесла на майстер-класах: - Відновлення давнього ремесла ткацтва за допомогою бердо на елементарному настільному станку. (Гурток «Технічний Handmade». Керівник гуртка Новик Л.І.), - «Сяйво» - елементарне геометричне різьблення. (Гурток «Різьблення». Керівник гуртка Носуля В.І.)

У художній галереї БДЮТ підвела підсумки семінару спеціаліст відділу освіти Людмила Новик, подякувала творчому колективу закладу за проведену роботу, побажала нових досягнень та звершень у нелегкій роботі з обдарованими дітьми міста.

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень