A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Фестиваль науки та робототехніки «Roboterra»

Дата: 11.05.2023 22:11
Кількість переглядів: 8

              

Oksana Pylypenko

Сьогодні 12.05.2023 на базі КЗ «Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради» відбувся фестиваль науки та робототехніки «Roboterra». Україна: вистоїмо, переможемо, відбудуємо.

Зібрались талановиті, творчі, ерудовані діти, які демонстрували свої вміння у сфері роботобудування, інженерії та архітектури.

Учні нашої школи Овчаренко Данило та Безворотний Ярик також взяли участь та гідно змагались у категорії «Сумо», що передбачає створення робота для виштовхування супротивника за межі рингу.

Щиро вдячна учням за наполегливу працю та творчий підхід у нашій спільній роботі.

Золотоніська Гімназія ім СД Скляренка

"Вистоїмо! Переможемо! Відбудуємо!": фестиваль науки і робототехніки „Roboterra. Україна"

http://zologym.co.ua/vystoimo-peremozhemo-vidbuduiemo.../

За ініціативи колективу комунального закладу „Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради“ та сприяння обласного Управління освіти і науки 12 травня 2023 року на базі згаданого закладу освіти відбувся фестиваль науки і робототехніки „Roboterra. Україна: Вистоїмо! Переможемо! Відбудуємо!“.

Захід мав на меті залучити дітей до науки та робототехніки, а також допомогти їм побачити світ досліджень та інновацій. Присвячений він був відбудові України після Перемоги.

Учениця 8-Б класу Крістіна Терісаян взяла участь у категорії “Сумо дистанційне” та була відзначена дипломом учасника. Учениця проявила себе старанною, завзятою і креативною.

     

Благодатнівська ЗОШ

    

https://suspilne.media/474310-vistoimo-vidbuduemo-u-cerkasah-diti-pokazali-ak-vidbudovuvatimut-ukrainski-mista-za-dopomogou-robotiv/?fbclid=IwAR3uGmC55iIdtyCMDdz2pY26XqG28Jnqe9LubjyfklyvjYz-uPglf7vm6ck


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень