A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

День єднання

Дата: 16.02.2022 22:18
Кількість переглядів: 11

Валерій Данилевський

Перед Україною постали серйозні зовнішні та внутрішні виклики, які вимагають від кожного з українців відповідальності, впевненості та конкретних дій.

З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість 16 лютого Указом Президента України Володимира Зеленського оголошено Днем єднання.

Цього дня відбудеться підняття Державного Прапора України на будинках і спорудах в усіх населених пунктах; о 10.00 українці виконають Державний Гімн України.

Освітні заклади не можуть залишатися осторонь надважливої теми. Саме тому 16 лютого закликаю всіх освітян проявити свою громадянську солідарність та долучитися до відзначення Дня єднання.

За багатовікову історію нашої країни нам довелося не раз протистояти численним викликам та загрозам. Однак мужній український народ щоразу знаходив у собі сили дати гідну відсіч ворогу, тим самим стверджуючи єдність і територіальну цілісність України.

Як зазначає Глава держави, "Ми спокійні! Ми сильні! Ми разом! Великий народ – великої країни!"

Про участь в означених заходах інформуйте на веб-сторінка, у соціальних мережах за хештегом #День_єднання_Черкащина


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень