A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 15.05.2023 22:18
Кількість переглядів: 35

   

Коробівський НВК

15.05 розпочався Тиждень безпеки дорожнього руху.

З метою перевірки знань учнів про Правила дорожнього руху, формування навичок безпечної поведінки на вулицях, у транспорті, з учнями 3 класу було проведено вікторину "Як дорога розмовляє".

Діти працювали в командах, виконували цікаві завдання, узагальнили та систематизували знання про організацію дорожнього руху.

Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6

З 15 по 21 травня проходить Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста.

Учні 1- Б класу долучилися до проведення Тижня безпеки дорожнього руху. Вчитель Валентина Миколаївна Скочок провела тематичний урок та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відеопрезентації та навчальних мультфільмів.

У цікавій формі пройшов квест «Увага на дорозі – життя у безпеці». Учні, використовуючи цеглинки Lego, грали в гру «Правильно – неправильно». Тема гри «Як безпечно переходити дорогу». Відгадуючи вікторину «Правила дорожнього руху знай – життя та здоров’я зберігай!», учні у групах виклали вислів «Будь помітним на дорозі!». Після ознайомлення з дорожніми знаками вони в парах, за допомогою кольорових фішок визначали правильність тверджень на картках.

Кульмінацією проведених заходів була зустріч з представниками патрульної поліції. Першокласникам цікаво було побути в ролі поліцейського: посидіти в патрульній машині, одягнути жилет та кашкет, потримати патрульний жезл.

Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на вулицях. Вони будуть дотримуватися правил дорожнього руху, адже від цього залежить їх життя та здоров'я!

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень