A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Засідання спільноти логопедів

Дата: 16.02.2022 22:19
Кількість переглядів: 29

15.02.2022 на базі КУ «Золотоніський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Золотоніської міської ради відбулося засідання спільноти логопедів Золотоніської ОТГ , на якому обговорювали питання удосконалення організації очного та дистанційного навчання.

Н.В.Строкань,директор КУ «ЗЦПРПП», відзначила високий рівень організації роботи Кібальник А.О., Кібальник І. П., Подолинного О.В., Подолинної О.О., Сидорової Н.А., представників логопедичної служби освітніх закладів Золотоніської ОТГ, які здійснюють діяльність відповідно до Положення про логопедичні пункти системи освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти України від 13.05.1993 року №135. У ході зустрічі обговорено графіки роботи логопедів у школах і закладах дошкільної освіти Золотоніської ОТГ, а також звернено увагу на особливості ведення документації. Консультант центру І.Г.Пономаренко проаналізувала освітню діяльність логопедів та зазначила важливість їх роботи.

Психолог центру БоберТ.Б.зосередила увагу на ролі консультативно-методичного супроводу в організації роботи логопедів, проінформувала про вебінари та семінари, участь у яких забезпечить підвищення фахового рівня спеціалістів.

На завершення зустрічі директор Центру подякувала учасникам наради за роботу та побажала плідної співпраці у майбутньому.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень