A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Відзнака Міністерства освіти і науки України

Дата: 28.08.2022 23:05
Кількість переглядів: 9

Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6

Вітаємо МАКСИМЕНКО НАДІЮ ВАСИЛІВНУ, учительку української мови та літератури, з

отриманням відзнаки Міністерства освіти і науки України ? нагрудного знаку «ВІДМІННИК ОСВІТИ».

Максименко Н.В. упроваджує творчу співпрацю з учнями. Вихованці – неодноразові переможці міського, обласного, Всеукраїнського етапів олімпіад, мовно-літературних конкурсів. Пише поезію і прозу, учить відчувати слово дітей. Публікувалася в газеті «Златокрай», її твори є у книзі «Школа на Зозулівці», «Золотоніщина історична». Долучилася до співпраці над виданням книги Г. Науменко-Аргат «І на камені росте трава».

Більше 10 років є членом комісії перевірки зовнішнього незалежного оцінювання при Київському регіональному центрі оцінювання якості знань.

Переможець обласного конкурсу з художнього читання серед учителів, активна учасниця засідань Мистецького дому, виступала у Хвильово-Сорочинському сільському клубі на презентації збірки Ганни Науменко-Аргат, проводила відкритий урок для містян «Літературний еліксир», онлайн-захід «Душа у слові озоветься» до 150-річчя з дня народження А.Кримського. Член журі по присудженню Всеукраїнської літературної премії ім. І.С.Дробного.

За сумлінну працю, високу професійну майстерність у справі виховання підростаючого покоління неодноразово отримувала Подяки від управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації.

Бажаємо не зупинятись на досягнутому! Нових творчих злетів, успіхів, здійснення мрій та цікавих задумів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень