A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Нарада з питань управління системою загальної середньої освіти

Дата: 31.01.2022 23:48
Кількість переглядів: 8

            

Валерій Данилевський разом з Оксаною Компанієць.

Сьогодні взяв участь у робочій нараді з питань управління системою загальної середньої освіти в умовах децентралізації та реформування освітньої галузі на рівні району та у громаді.

У своєму виступі проаналізував результати діяльності галузі у розрізі Золотоніського району упродовж 2021 року.

Принагідно зупинився на успіхах освітян, виокремивши високі результати ЗНО 2021 року, участь у предметних олімпіадах, конкурсі-захисті робіт МАН як показник результативності роботи.

У ході зустрічі звернув увагу на створення безперешкодного доступу до навчання; покращення національно-патріотичного виховання, безпечних умов навчання і виховання; нові підходи до організації харчування дітей у закладах освіти; організацію та проведення ЗНО у 2022 році, а також використання потенціалу Центрів професійного розвитку педагогічних працівників як інструменту вдосконалення фахової майстерності та підвищення рівня якості надання освітніх послуг.

Оксана Компанієць надала присутнім рекомендації щодо управління освітою в громадах, зокрема що стосується реалізації повноважень відділів освіти.

Стосовно фінансового забезпечення освітньої сфери доповіла Світлана Бабіченко. Окремо держслужбовець зупинилася на питаннях використання освітньої субвенції, оптимізації мережі закладів освіти.

На завершення заходу було визначено ключові завдання та пріоритети діяльності галузі на 2022 рік. Дякую Золотоніській РДА і районній раді за плідну співпрацю !!!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень