A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Новини

Урок доброти на тему «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин»

   Золотоніська Гімназія ім СД Скляренка Учні 9-А класу разом із класним керівником Тетяною Ширай та вчителем основ здоров’я і біології Іриною Засенко провели урок доброти на тему «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин». Під час уроку діти із задоволенням пограли в гру «Думай як чотирилапий» та створили мапу думок, де залюбки поділилися фотографіями та цікавими фактами про своїх домашніх улюбленців.

19:52 05.10.2023

#Марафон_ненудних_уроків

   Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій.·  #Марафон_ненудних_уроків

19:52 05.10.2023

#Величні_Освітяни_2023

Золотоніська спеціалізована школа 1 #Величні_Освітяни_2023 Сьогодні весь світ вшановує людей найчудовішої та дуже важливої професії. Людей, які закладають в наші душі любов до навчання, дають цікаві знання і допомагають пізнати величезний світ. Честь і хвала вам, вчителі. Бажаю успіху в праці та житті. Бажаю завжди йти в ногу з часом і своїми учнями. І не дивлячись на те, що ви вже є джерелом знань, бажаю, щоб кожен новий день дивував вас найцікавішими відкриттями.

19:51 05.10.2023

Практичний семінар вчителів 3-х класів

   Золотоніський центр професійного розвитку педагогічних працівників 04 жовтня 2023 року на базі Кропивнянської ЗОШ відбувся практичний семінар вчителів 3-х класів Золотоніської ТГ на тему "Моделювання та експерименти як засоби формування природничої компетентності молодших школярів". Презентувала діяльність навчального закладу директор Валентина Петрівна Вітович. Заступник директора з навчально-виховної роботи Оксана Олександрівна Погоріла розкрила тему: "Досліди та експерименти як прийоми пізнання світу молодшими школярами". Родзинкою зустрічі була екскурсія до Васютинського дендропарку, де педагоги в повній мірі змогли дослідити й проексперементувати прийоми пізнання світу та обговорити їх практичне впровадження. В ході семінару презентувала свій досвід роботи в початковій школі вчитель 3 класу Юлія Вікторівна Третьякова та вчителі початкових класів Кропивнянської ЗОШ. Учасники практичного семінару отримали масу позитивних емоцій і вражень від зустрічі. Щира подяка педагогам Кропивнянської ЗОШ за проведений захід.

19:47 05.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень