A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Новини

День класного керівника в 2-А

    Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій. Суперово пройшов День класного керівника в 2-А: у них відбувся справжнісінький "Майстер-шеф. Діти. 2 сезон". Цікавезні конкурси: «Темна кімната або коли вимкнули світло», «Найсмачніший бутерброд», «Десертик від шеф-кухаря» - запалили, згуртували, допомогли поглибити знання про кулінарні страви і нікого не залишили байдужим. Бо все було як у справжнісінькому шоу: і надвимогливе журі, і незадоволення, і втома, і суперечки, і навіть сльози... Але у фіналі - гарний настрій, смакування власним десертиком і задоволення від тааааакої п‘ятниці!

21:12 22.05.2023

Програма онлайн заходів

   З 15 травня до 16 червня Музей грошей НБУ підготував програму онлайн заходів : віртуальні екскурсії, вебінари, вікторини кахут. Сьогодні учні 8класу Коробівського НВК долучилися до вебінару " Історія грошового обігу в Україні".(учитель Наталія Котишева)

21:09 19.05.2023

#Чаювання_з_директорм

     Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій. #Чаювання_з_директорм

21:07 19.05.2023

Зустріч з освітянами

       Віталій Войцехівський разом з Мар'яною Ніщенко  Напередодні закінчення навчального року традиційно зустрівся з освітянами Золотоніської громади. Сьогодні мали спілкування з директорами освітніх закладів, колективом ВСП "Золотоніський фаховий коледж ветеринарної медицини БНАУ".

21:03 19.05.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій. Чи завжди ми дотримуємося правил поведінки на дорозі? Які наслідки їхніх порушень і що означає безпечний рух?

21:01 19.05.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень