A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Новини

Реєстрація для участі в сертифікації

Міністерство освіти і науки України  Від 1 серпня вчителі початкових класів, які працюють на відповідній посаді за основним місцем роботи та мають стаж педагогічної роботи не менше двох років, зможуть зареєструватися для участі в сертифікації.

08:03 29.07.2022

Відмінні успіхи у НМТ з української мови

Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6 Щиросердно вітаємо Валерію Шевченко, випускницю Золотоніської школи №6, з відмінними успіхами у НМТ з української мови. Вона отримала найвищий результат-200 балів, виконавши правильно всі завдання.

08:01 29.07.2022

Десятикласниця золотоніської школи виборола срібло у мовному конкурсі Всеукраїнського рівня

 5 лютого у всіх обласних центрах України та місті Київ відбувся фінальний етап XII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г. Шевченка, в якому брали участь 635 учнів закладів загальної середньої освіти, студентів закладів вищої освіти та курсантів закладів вищої освіти Збройних Сил України. Захищати честь Черкащини, батьківщини Кобзаря, випало учениці 10 класу зош №6 Анні Донченко.

22:58 23.07.2022

Підсумки обласного конкурсу "Домашні улюбленці"

  Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6 За підсумками обласного конкурсу "Домашні улюбленці" учень 4-А класу, Каптановський Андрій (вчитель Карасенко Ю.В.), посів ІІІ місце.

02:20 21.07.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень