A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Новини

Зустріч учнів 8-Б класу з інспектором з ЮП СП

   Золотоніська спеціалізована школа 1 Сьогодні в ЗСШ №1 відбулася зустріч учнів 8-Б класу з інспектором з ЮП СП Золотоніського РВП ГУНП в Черкаській області лейтенантом поліції Гавриловою Аріною В'ячеславівною. Тема розмови - "Булінг, його прояви, форми та наслідки; відповідальність неповнолітніх за правопорушення та злочини"

10:09 16.11.2023

Засідання методичних спільнот

   "Золотоніська санаторна школа Черкаської обласної ради" На засіданнях методичних спільнот учителі та вихователі розглядали актуальні питання сучасної освіти, обговорювали нові методики та виклики, які постають перед школою в умовах війни.

10:09 15.11.2023

Суботні зустрічі

   Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій. Піклування про власне здоров’я повинно бути у пріоритеті кожної людини. Тож справді важливими у СШІТ № 2 стали суботні зустрічі дівчаток та їхніх мам із Таїсією Крисенко. Вона є лікарем акушером- гінекологом відділення ендокринної гінекологої в «Інститут педіатрії акушерства та гінекології ім. О.М. Лук’янової НАМН України», лікарем-гінекологом Медичного центру «Верум» та викладачем з акушерства та гінекології Інстутиту біології та медицини КНУ ім. Тараса Шевченка.

10:08 15.11.2023

Наказом МОН «Про затвердження Положення про атестацію педагогічних працівників» № 805 від 09.09.2022 р. змінено підходи до атестації педагогічних працівників

Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки Наказом МОН «Про затвердження Положення про атестацію педагогічних працівників» № 805 від 09.09.2022 р. змінено підходи до атестації педагогічних працівників, які не мають повної вищої освіти. Відтак таким педпрацівникам передбачена можливість присвоєння кваліфікаційних категорій. Заразом змінено і порядок присвоєння педагогічних звань.

10:07 15.11.2023

Підприємницький підхід на уроках

     Золотоніська спеціалізована школа 1 Підприємницький підхід на уроках. З чого почати свою справу з’ясовували учні 11 класу Золотоніської спеціалізованої школи №1 на уроці економіки. Розробляли бізнес-план, виробляли товари, рекламували, дегустували. Працювали креативно, творчо, дружньо.

10:06 14.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень