A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Новини

Зустріч із представником військового інституту танкових військ

  Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 5 Із метою військово-професійної орієнтації старшокласників 13 листопада 2023 року в Золотоніській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 для учнів 10-11 класів була організована та проведена зустріч із представником військового інституту танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

21:54 13.11.2023

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДОБРОТИ

                Золотоніська спеціалізована школа 1 Дуже доброю традицією для багатьох країн стало щорічне святкування 13 листопада Всесвітнього дня Доброти (World Kindness Day), датою для якого був вибраний день відкриття в 1998 році в Токіо 1-ї конференції Всесвітнього руху доброти (World Kindness Movement). У 8-А класі була проведена виховна година "Твори добро, бо ти людина", виготовляли вітальні листівки, якими привітали педагогів та працівників школи, батьків, золотонісців.

10:02 13.11.2023

Зустріч ГО "Ротарі - клуб "Черкаси - Синергія" з прийомними сім'ями Золотоніської ТГ

   Золотоніська Гімназія ім СД Скляренка Сьогодні Золотоніська гімназія радо стала осередком для зустрічі ГО "Ротарі - клуб "Черкаси - Синергія" з прийомними сім'ями Золотоніської ТГ. Знайомство з цією організацією було цікавим та змістовним. Президент клубу Лариса Пуш розповіла, що їхня організація спільно з ротарійськими клубами Польщі та США - це коло однодумців, які згуртовані спільною метою: допомагати людям, творити добро, постійно розвивати свою діяльність у різних напрямках. З початком повномасштабного вторгнення ГО "Ротарі-клуби" опікуються дітьми з прийомних сімей, забезпечуючи родини гуманітарною допомогою. Діткам загиблих воїнів організовують поїздки у табір відпочинку у Польщі. Надзвичайно приємно, що ці організації налаштовані на співпрацю. От і сьогодні гості підтримали родини у цей складний час.

21:49 11.11.2023

Волонтеримо

  Золотоніська спеціалізована школа 1 Учні 9б класу відгукнулись на звернення фонду"Сила надії" та зібрали потрібні речі  для наших захисників . Сподіваємось солодощі, теплі шкарпетки та інше зігріють воїнів.Разом до перемоги!

21:46 10.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень