A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Новини

День Довкілля та День Землі

     Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6 У квітні традиційно відзначається День Довкілля та День Землі. Ці два дні мають одну мету -об’єднати людей планети у справі захисту навколишнього середовища. Яким буде довкілля, залежить від людини та її ставлення до природи.

10:24 23.04.2023

День англійської мови

   Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 5 23 квітня у світі відзначається День англійської мови. Не знати цієї мови нині означає перебувати поза життєвим пульсом, адже англійська всюди: в інструкціях, на вказівниках, в супермаркетах, салонах краси, кав’ярнях…

10:23 22.04.2023

Антифейкова гра “НотаЄнота”

     Молодіжний Клуб Журналістики Цієї п'ятниці Наталія Балітська повела для учнів СШ # 1 антифейкову гру “НотаЄнота”

10:22 22.04.2023

Молодь - важлива!

    Olga Chabaniuk, Ніна Плясунова і Ruslan Parkhomenko в Профспілка працівників освіти і науки України. Молодь - важлива!

10:19 21.04.2023

День вдячності волонтерам

   Золотоніська ЗОШ N3 20 квітня у світі відзначають День вдячності волонтерам. Волонтери України особливі, знайдуть що завгодно, де завгодно, у будь яку пору року, у хурделицю чи спеку. Ви – справжні супергерої!

10:18 20.04.2023

Навчання «Прогресивна парламентська просвіта: курс для вчителів»

    Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій. Одним із основних завдань Нової української школи є формування соціальних та громадянських компетентностей в учнів. Це є необхідною умовою виховання відповідальних і активних громадян демократичної України і як результат – успішної демократизації суспільства. Для здійснення парламентської просвіти із дітьми і молоддю вчителі школи О. Гоцюк, І. Семенело, Т. Терещенко пройшли навчання «Прогресивна парламентська просвіта: курс для вчителів». Курс є комплексною програмою парламентської просвіти, яка допоможе доступно та зрозуміло розповісти учням про Верховну раду України, осучаснити підхід до розуміння парламентаризму, громадянської діяльності та законотворчих процесів.

10:17 20.04.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень