A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Новини

Вибори президента учнівського самоврядування

        Золотоніська Гімназія ім СД Скляренка Однією із основних ланок у становленні колективу гімназії є учнівське самоврядування, як спосіб та принцип організації учнівського колективу, що забезпечує комплексний підхід до виховання учнів шляхом їх залучення до систематичної участі в освітньому процесі.

16:06 12.04.2023

Відкриті двері для майбутніх першокласників

    Золотоніська Гімназія ім СД Скляренка  Сьогодні гімназія гостинно відкрила двері для майбутніх першокласників. На малюків чекали активності, інтелектуальні локації, розвивальні ігри та вправи. Шквал позитивних емоцій та святкового настрою понесли по домівках і діти, і батьки, і педагоги. Бо вдалося все Круто! Креативно! Весело!

19:22 08.04.2023

Проєкт «Школи - зони безпеки»

   Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6 Наша школа долучилась до проєкту «Школи - зони безпеки», організованого представництвом міжнародної організації Save the Children в Україні за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії. Упродовж 2023 року у школі буде створено Комітет безпеки, який охоплює всіх учасників освітнього процесу, проведе навчання для вчителів, учнів та батьків для подальшої реалізації проєкту.

19:17 07.04.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень