A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Новини

Міський шаховий турнір

   Ала Шихова 03 лютого в БДЮТ відбувся міський шаховий турнір. В ньому взяли участь діти шкіл міста: ЗОШ 1,ЗОШ 3 та гімназії імСкляренка.

20:35 03.02.2024

Тепло ЗАХИСНИКАМ

  Золотоніська спеціалізована школа 1 Ще + 350 заготовлених окопних свічок передали Тетяні Мозговій, яка заллє їх парафіном. Сподіваємось, вони зігріють наших захисників))

20:34 03.02.2024

Зустріч учнів 11 класу з викладачами університету Григорія Сковороди в Переяславі

     Золотоніська спеціалізована школа 1 2 лютого 2024 року в онлайн режимі пройшла зустріч учнів 11 класу з викладачами університету Григорія Сковороди в Переяславі. Марина Хараджи та Алла Стеценко провели психологічні техніки, спрямовані допомогти старшокласникам обрати самостійно та усвідомлено професію, яка стане їх покликанням; ознайомили майбутніх абітурієнтів із найактуальнішими і затребуваними професіями в найближчі роки; розповіли про цікаве студентське життя в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі. Детально ознайомили з однією із актуальних професій сьогодення – професією психолога.

20:34 02.02.2024

Гімназійна команда у проєкті "Пліч-о-пліч"

Золотоніська Гімназія ім СД Скляренка З метою популяризації здорового способу життя, за ініціативи Президента України, започатковано проєкт "Пліч-о-пліч". Гімназійна команда активно долучилась до цього заходу, подавши заявку у всі 5 дисциплін: волейбол, баскетбол, черлідинг, спортивне орієнтування, футзал. Вже 6 і 8 лютого стартує Міський етап змагань з волейболу. До якого гімназисти вправно готуються під керівництвом вчителів фізичної культури Довбиша Дмитра Сергійовича і Король Яни Володимирівни

20:32 02.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень